O nama: Što je Skitnica?

Skitnica je grupa prijatelja koji su ovisni o putovanjima – bilo da je to brčkanje na plaži u Africi, avantura kroz džunglu u Brazilu, shopping u Bangkoku ili vikend u Dubaiu – jedva čekamo sljedeću priliku kad ćemo negdje pobjeći.

Jedina razlika između nas i “normalnih” turista je u tome što mi mislimo da čak ni najdalja putovanja ne trebaju puno koštati. Barem nas ne koštaju puno :)

Ovisnost nam je prerasla takve razmjere da ne samo da redovito kontroliramo cijene letova, hotela i raznih turističkih paketa iz Hrvatske i okolnih zemalja, nego smo tijekom godina razvili automatizirane botove i aplikacije koje same kontroliraju fluktuacije cijena u okolici i dojavljuju nam nepravilnosti. Yay – travel nerds! Uz to igramo prljavo – koristimo različite popuste gdje možemo, skupljamo nagradne bodove – i muzemo tu cijenu za zadnju lipu. A sad to sve po prvi puta želimo podijeliti s vama – ovdje ćete naći putovanja koja će biti barem 2 ili više puta jeftinija negdo bilo gdje drugdje. Budite brzi i sljedeći puta ćete s nama za Bangkok/Brazil za 250€ ili na taj vikend u Dubai za 90€.

Registrirajte se, pratite nas na društvenim mrežama i nemojte propustiti sljedeću priliku za otputovati negdje daleko daleko za male novce. Svijet vas čeka, al kad prava prilika dođe – nemojte dvoumiti jer treba reagirati odmah!

I na kraju – što je onda Skitnica? Skitnica je blog za ljude koji ne mogu biti mirni.