[ERRORFARE] Povratni let iz Venecije za Sao Paulo → 184€

Povratni let iz Italije (Venecija, Milano ili Rim) za Sao Paulo u Brazilu za samo 184€ u 3. mjesecu 2016. godine – ponavljam – kupite ODMAH jer će nestati unutar par sati!

Malo se uhodavamo poslije ljetna opet (sorry zbog pauze) al nema boljeg nego opet početi s vjerojatno najjeftinijim letom iz Europe za Brazil ikad. I još tome s jednom od najboljih svjetskih aviokompanija – Turkish airlinesom. Letovi jesu iz Italije, al Venecija nije baš tak daleko – ugurajte par frendova u auto i ušparat ćete par tisuća eura.

Ako želite dobiti tu cijenu – morate na Skyscanneru promijeniti zemlju u Brazil (bitno!) i onda tražiti. Nakon toga će vam izbaciti te letove koje bookirate preko Expedia.br. Ponavljam – bez da ne stavite Skyscanner na Brazil nećete dobiti tu cijenu.

Brazil jeftine karte
Brazil jeftine karte

 

 

 

Sao Paulo iz Italije avionom:
  1. Termini: u 3. mjesecu 2016. (polazak uvijek ponedjeljak, povratak utorak)
  2. Cijena: 184€ (
  3. Polazište: Venecija, Milano, Rim
  4. Odredište: Sao Paulo
  5. Gdje naći: skyscanner.com.br (zemlja u postavkama mora biti Brazil)

Let je preko Istanbula tako da imate noć u Istanbulu isto. Stop u Istanbulu je preko 10 sati što znači da bi prema EU pravilima vam aviokompanija čak trebala i osigurati smještaj kod stopovera. Al preporučam da ih ne kontaktirate odmah da ne bi našli grešku ili otkazali karte. Nakon par mjeseci dok ste dobili kartu – onda navalite.

Isto tako iz Sao Paula je jako jednostavno busom ili letom doći i do obale, Ria de Janeira i drugih destinacija :)

UPDATE: ako malo eksperimentirate nađe se i u 2. ili 4. mjesecu tu i tamo nešto – ovisno o datumu neku sitnicu eventualno skuplje.

Malo inspiracije:

Što je Errorfare?

Cijena avio karata koje se sastoje od više segmenata tj. letova izračunava se kompleksnim koeficjentima između aerodroma i partnerskih avio kompanija. U 99.9% slučajeva to funkcionira super. Al u onih slatkih 0.1% je formula zeznuta i cijena leta ispadne puno manja nego što bi trebala. Takve cijene “traju” obično samo nekoliko sati prije nego ih avio kompanije isprave – tako da pratite nas i budite spremni! I nikad – ama baš nikad – nemojte kontaktirati direktno avio kompaniju oko te karte tj. dajte drugima šansu da tu kartu također kupe. I nemojte organizirati ostatak vašeg putovanja prije nego dobijete elektronsku potvrdu leta (eticket) putem emaila. U pravilu kod errorfareova za kupca ne postoji neki pretjerani rizik – ako avio kompanija unutar 48 sati i poništi let, dobit ćete vaše novce u potpunosti vraćene. Ako ste dobili elektronsku konfirmaciju – ne može vam nitko više ništa.